Gama e produkteve të Salus

Me mbi 100 vite përvojë në industrinë mjekësore kjo kompani e zotëron tregun me suplementet (shtesat) e lëngëta, tabletat, eliksiret, kapsulat, çajet bimore organike dhe çajet bimore mjekësore, të gjitha të prodhuara për të promovuar një jetesë të shëndetshme në mënyrë natyrore.

Ju lutemi shikoni më poshtë gamën e plotë, duke përfshirë shtesat tona të lëngshme, tabletat dhe lëngjet e freskëta të bimëve.