Floradix Gallexier

Formulë bimore e lëngshme
Ekstrakt angjinareje, luleradhiqeje dhe bimësh të përzgjedhura
Për:
• Mëlçi
• Stomak
• Tëmth

250ml

€13.00

Çmimi i rekomanduar

Angjinarja (Artiçoka) është një perime që kultivohet në rajonin e Mesdheut. Përfitimet e substancave të hidhura që gjenden në gjethet e artiçokes janë njohur dhe vlerësuar qysh në shekullin e 16-të.

Gallexier është një formulë e lëngët e cila në vete përmban ekstrakt angjinareje (artiçoke), luleradhiqeje dhe dhjetë bimëve të tjera medicinale të njohura me shekuj si të dobishme për mëlçinë dhe tëmthin.

Angjinareja (Artiçoka), luleradhiqeja, shafrani i Indisë, xhenxhefili dhe kardamomi e ndihmojnë tretjen.

Përveç kësaj, luleradhiqja kontribuon në funksionimin normal të traktit të zorrëve.

Shafran i Indisë dhe luleradhiqja stimulojnë oreksin.

Gallexier është i përshtatshëm për vegjetarian dhe vegan.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 20 ml në ditë para ose pas ushqimit

Përmbajtja

Ekstrakt ujor (75 %) nga: gjethet e angjinares (Cynara scolymus), luleradhiqja (Taraxacum officinale), rrënja e agnushes (Gentiana lutea), rrënja e shafranit të Indisë (Curcuma longa), bar pezmi (Achillea millefolium), xhenxhefili (Zingiber officinale), lulja e kamomilit (Matricaria recutita), kopra (Foeniculum vulgare), lëvozhga e portokallit të hidhur (Citrus aurantium), gjëmbaçi i bekuar (Cnicus benedictus), gjethet e meniantes me tri gjethëza (Menyanthes trifoliata), kardamomi (Elettaria cardamomum). Shurup fruktoze.


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyesenë 100 mlnë 20 ml
Vlera energjike 332 kJ / 78 kcal 66 kJ / 16 kcal
Yndyrna prej të cilave acide yndyrore të pangopura < 0,5 g
< 0,1 g
< 0,5 g
< 0,1 g
Karbohidrate prej tyre sheqerna 19 g
17 g
3,8 g
3,4 g
Proteina < 0,5 g < 0,5 g
Kripë 0,05 g < 0,01 g