Acerola – Vitaminë C natyrale

100% LËNG I PASTËR NATYROR BIMOR Organik

200ml

€9.50

Çmimi i rekomanduar

Salus Acerola (Malpighia glabra L.) përmban 100% lëng të freskët nga Acerola, apo siç njihet ndryshe qershia e Indisë Perëndimore, apo qershia e Barbados. Lëngu i Acerolës nga Salus njihet për përmbajtjen e lartë të vitaminës C. Acerola përmban 30 herë më shumë vitamin C se limoni. Lëngu i Acerolës nga Salus është burim natyror i vitaminës C. Vitamina C ndihmon dhe kontribuon në pakësimin e lodhjes.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Të tundet para çdo përdorimi.

Fëmijët prej 3 – 14 vjeç: 1 x 5 ml në ditë.

Fëmijët mbi 14 vjeç dhe të rriturit: 2 x 5 ml në ditë.

Për nevoja shtesë (p.sh te shtatzënat, ftohjet, stresi, tek duhanpirësit), sasia mund të rritet deri 2 herë në ditë nga 10 – 15 ml.
Mund ta përdorin edhe diabetikët.
Nuk përmban alkool, lëndë konservuese, sheqerna, ngjyrues apo shtesa tjera artificiale.
Për të parandaluar prishjen, pas çdo përdorimi mbylleni shishen, ruajeni në frigorifer dhe konsumojeni brenda 3 javësh.

Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve


 

 

Vlerat ushqyesenë 100 ml:
Vlera energjetike 77 kJ / 18 kcal
Yndyrna < 0,1 g
Prej të cilave acide yndyrore të pangopura < 0,1 g
Proteina 0,5 g
Karbohidrate 4 g
Prej të cilave sheqerna 4 g
Kripë 0,01 g
Vitaminë C 680 mg