Floradix Vitamin-B-complex

Floradix Vitamin-B-complex Kontribuon në:
• Funksionimin normal të sistemit nervor
• Pakësimin e lodhjes dhe të plogështisë
• Lirimin e energjisë

250ml

€13.00

Çmimi i rekomanduar

Floradix Vitamin-B-complex përmban vitaminat e B-kompleksit, të cilat marrin pjesë në një mori procesesh metabolike tejet të rëndësishme për organizmin dhe kontribuojnë konsiderueshëm në shëndetin e përgjithshëm dhe mirëqenien e njeriut. Doza ditore prej 20 mililitrash është e mjaftueshme për sigurimin e sasive të duhura të vitaminës B1, B2, niacinës (B3), vitaminës B6, biotinës (B7) dhe vitaminës B12.

Vitaminat B1, B2, B6, B12 dhe niacina kontribuojnë në një metabolizëm normal të prodhimit të energjisë si dhe në funksionimin normal të sistemit nervor. Vitaminat B2, B6, B12 dhe niacina kontribuojnë në pakësimin e lodhjes dhe të plogështisë.

Përveç kësaj, vitamina B1 kontribuon në funksionimin normal të zemrës. Vitamina B6, dhe B12 kontribuon në krijimin e qelizave normale të kuqe të gjakut si dhe në funksionimin normal të sistemit imun. Biotina dhe Niacina sigurojnë një lëkurë të shëndoshë si dhe funksione normale psikologjike.

Floradix Vitamin-B-complex portokall dhe frutën e pasionit duke i dhënë kështu këtij produkti një shije frutash dhe duke e bërë njëherësh edhe një lëngë me shije tejet të këndshme krahasuar me tabletat konvencionale të vitaminave të B-kompleksit.

Floradix Vitamin-B-complex nuk përmban lëndë konservuese, ngjyrues, apo aromatizues artificial, si dhe nuk përmban organizma të inxhinieruar gjenetikisht, produkte të qumështit, laktozë, maja apo gluten dhe është i përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Të rriturit dhe fëmijët mbi moshën 12 vjeçare:20 ml një herë në ditë

Fëmijët e moshës 7-12 vjeçare:10ml një herë në ditë

Fëmijët e moshës 3-6 vjeçare:5ml një herë në ditë

Përmbajtja

Ekstrakt ujor bimor (45%) të: barit mijëfletësh (bar pezmit) (Achillea millefolium), lakërishtës (Nasturtium officinale), gjetheve të spinaqit (Spinacia oleracea), gjetheve të ullirit (Olea europaea), rizomës së galangalit (Alpinia galangal), rizomës së xhenxhefilit (Zingiber officinale), lëvores së trëndafilit të egër (Rosa canina)
Përzierje koncentratesh të lëngjeve të frutave (38%): të dardhës, kajsisë, portokallit, ekstraktit të çiçibanozit, frutit të pasionit, limonit, rrushit, dhe mollës
Ujë
Dendësues: gomë çiçibanozi
Nikotinamid (niacinë), riboflavinë (në formë të fosfatit të natirumit), vitaminë B6 (hidroklorur piridoksine), tiaminë (hidroklorur tiamine), biotinë, vitaminë B12 (metilkobalaminë)
si dhe Aromatizues natyral.


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyese në: 100 ml 20 ml
Vlera energjike 410 kJ / 97 kcal 82 kJ / 19 kcal
Yndyrna prej të cilave acide yndyrore të pangopura < 0,5 g
< 0,1 g
< 0,5 g
< 0,1 g
Karbohidrate prej tyre sheqerna 23 g
19 g
4,6 g
3,8 g
Proteina 1,2 g < 0,5 g
Kripë 0,04 g < 0,01 g
Përbërësit për: 20 ml% NRV* /20 ml
Vitaminë B1 (tiamin) 1,1 mg 100
Vitamin B2 (riboflavin) 1,4 g 100
Vitamin B3 (nikotinamid) 16 mg NE 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Vitamin B7 (biotin) 50 µg 100
Vitamin B12 2,5 µg 100
*NRV: Vlerat referente nutritive