Çaj Laktacion – Gjidhënje BIO

Përbërësit: Qimoni, kopër i ëmbël, kopër i hidhur, limoni, mantel zonje, kopër, borzilok. Nga bujqësia organike.

15 Filtera x 2,0g

€4.20

Çmimi i rekomanduar

Përzierje çaji bimor i ekuilibruar dhe pikant
Shumë nëna duan të ushqejnë me gji fëmijën e tyre për të siguruar mbrojtjen më të mirë të mundshme.
Çaji për gratë gjidhënëse Salus përmban barishte dhe erëza të zgjedhura me kujdes si kopër dhe qimnon për këtë fazë vendimtare. Nënat që ushqejnë me gji kanë vlerësuar gjithmonë vetitë e tij të dobishme balancuese.
15 Filtera x 2,0g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni të qëndrojë për të paktën 5 minuta. Pastaj hiqni qesen e filtrit.