Çaj Hibiskus BIO

Përbërësit: lule Hibiskusi

15 Filtera x 2,3g

€3.20

Çmimi i rekomanduar

Çaji nga lulet Bio të Hibiskusit afrikan nga Salus, i kultivuar nga bujqësia organike, jep një të kuqe të theksuar. Përzgjedhja e kujdesshme dhe përpunimi i butë sigurojnë përbërësit më të mirë aromatikë.  Një pije popullore për të gjithë familjen, mund të shërbehet e ngrohtë ose si çaj i ftohtë.

15 Filtera x 2,3g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Përdorimi: Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni të ziejë për 5-10 minuta. Pastaj hiqeni qesen e filtrit. Rekomandim: Mundt të shijoni nga 1 filxhan, 3-4 herë në ditë. Mund t’i shtoni shije me lëng limoni, me kanellë, karafil ose vanilje nëse dëshironi.