Ingwer (Xhenxhefil)

Lëng Xhenxhefili i pastër natyror, bimorë - qetëson stomakun

200ml

€10.50

Çmimi i rekomanduar

Xhenxhefil (Ingwer) – lëng i shtrydhur nga xhenxhefili i freskët (75%), nga kultivimi organik. Xhenxhefili përdoret tek shqetësimet e stomakut, sikurse janë: nauzea që shkaktohet nga udhëtimi, nga përdorimi i kimioterapisë, dhimbjet menstruale. Poashtu, përdoret tek infeksionet e traktit respirator, kokëdhimbjet dhe forcon sistemin imunitar. Xhenxhefili bimor i pastër natyror nga Schoenenberger prodhohet pa i shtuar alkool,sheqer ose konservues dhe mund të përdoret si një antioksidant i shkëlqyer. (Mund ta shtoni ne ujë apo caj)

MËNYRA E PËRDORIMIT

5 ml 3 herë në ditë, i papërzier apo i holluar me ujë apo lëng.
Në rast të nevojave specifike, mund të merren doza të vetme 5 ml, në raste akute edhe 10 ml.
Të tundet mirë shishja përpara përdorimit. Të mos pihet drejt prej shishes. Të përdoret kapaku matës. Të mos tejkalohet doza e rekomanduar ditore. Të mbahet larg fëmijëve.
Nuk përmban alkool, lëndë konservuese, sheqerna, ngjyrues apo shtesa tjera artificiale.
Për të parandaluar prishjen, pas çdo përdorimi mbylleni shishen, ruajeni në frigorifer dhe konsumojeni brenda 3 javësh.

Përmbajtja

Lëng Xhenxhefili i pastër natyror, bimorë


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyesenë 100 ml:
Vlera energjike 60 kJ / 14 kcal
Yndyrna <0,5g
prej tyre acide yndyrore të pangopura <0,1g
Karbohidrate 2,5g
prej tyre sheqerna 2,5g
Proteina 0.9g
Kripë <0.01g
Xhenxhefil 69g