Tonik Alepa- silimarin

Tonik ALEPA përmban Gjëmbën e qumështit apo Silimarin dhe Vitaminën C nga qershia e Acerolës

250ml

€20.50

Çmimi i rekomanduar

Tonik ALEPA – silimarin me përmbajtje të Gjëmbës së qumështit dhe Vitaminës C nga Acerola, përdoret si terapi komplementare tek të rriturit me çrregullim të funksionit të mëlçisë, të shkaktuara në rastet si:

  • Hepatiti kronik B, C (sëmundjet inflamatore të mëlçisë)
  • Dëmtimi i mëlçisë nga përdorimi i alkoolit
  • Ciroza e mëlçisë
  • Degjenerimi yndyror i mëlçisë
  • Intoksifikimet e mëlçisë që shfaqen nën ndikimin e barërave.

Gjëmba e qumështit apo Silimarin është bimë e cila përmban përzierje të flavonoideve (Silibinës, Silikristinës dhe Silidiazës). Toniku Alepa – Silimarin përmban poashtu Vitaminë C nga qershia e Acerolës që ndikon në funksionimin dhe rritjen e sistemit imunitar.

 

Nuk përmban lëndë konservuese, ngjyrues dhe aromatizues kimik, organizma të modifikuar gjenetikisht, alkool apo laktozë.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 1 x 15ml në ditë.

Për personat nën 12 vjeç dhe për gratë shtatëzëna, rekomandohet këshilla e mjekut!

1 dozë ditore 15ml përmban 636mg Silimarin (ekstrakt të thatë)

Përmbajtja

Tonik organikë për funksionimin normal të mëlçisë. Me Vitamin C nga Acerola


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyese në: 100 ml 15 ml
Vlera energjike 835 kJ / 197kcal 125 kJ / 30kcal
Yndyrna prej të cilave acide yndyrore të pangopura < 0,5 g
< 0,1 g
< 0,5 g
< 0,1 g
Karbohidrate prej tyre sheqerna 46 g
35 g
6,9 g
<5,3 g
Proteina 2,3 g < 0,5 g
Kripë 0,09 g < 0,01g
Vitamin C
90mg 100%
*Një dozë ditore 15ml përmban 636mg Silimarin (ekstrakt të thatë)