Çaj për vena të shëndetshme

Përbërësit: Bima e hikërrorit (38%), gjethet e gështenjës së kalit, bari i limonit, bari i yarrës (8%), gjethet e hithrës (4%), bari i bishtit të kalit (4%), lulet e kaktusit, gjethet e hardhisë së kuqe, gjethet e mentës.

15 Filtera x 2,0g

€4.20

Çmimi i rekomanduar

Çaji bimor i shijshëm nga Salus për vena të shëndetshme (Venen-Fit Tee), përmban barishte të zgjedhura me kujdes me substanca bimore të vlefshme, bioaktive*.

Për këmbët e lodhura dhe të rënduara.

Bima e hikërrorit, gjethet e hithrës, si dhe bishti i kalit kontribuojnë në shëndetin e venave.

(*Substancat bioaktive bimore janë ndër substancat dytësore bimore dhe kontribuojnë, ndër të tjera, në shijen, erën dhe ngjyrën e shumë ushqimeve).

 

15 Filtera x 2,0g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Përdorimi: Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni të ziejë për 5-10 minuta. Pastaj hiqeni qesen e filtrit. Rekomandim: Pini çajin rregullisht për të paktën 2 javë.