CranBlu aktiv

Tonik i veçantë nga boronica e kuqe
• Për Sistemin Imunitar dhe Mbrojtjen e Qelizave
• Me Vitaminë C nga Acerola
• I shijshëm dhe cilësor

100

€15.50

Çmimi i rekomanduar

Receta origjinale e Salus-it
me ekstrakt të boronicës së kuqe të pasur me Proantocianidine – PAC ku në çdo 20ml tonik gjenden 40mg PAC,
me ekstrakte bimore, si dhe koncentrat të lëngut të boronicës dhe boronicës së kuqe

CranBlu aktiv është një tonik i veçantë, i shëndetshëm dhe i shijshëm, i cili karakterizohet me përmbajtje jashtëzakonisht të lartë të Proantocianidineve (PAC) natyrore nga ekstrakti dhe koncentrati i boronicës së kuqe dhe jo vetëm (proantocianidinet natyrore janë me prejardhje nga boronica e kuqe dhe boronica), të cilat paraqesin polifenole antioksiduese me tipare shumë të veçanta.
Vitamina natyrore C nga qershia e Acerolës kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
Toniku i veçantë CranBlu aktiv po ashtu përmban:
Koncentrat boronice, dhe
Koncentrat boronice të kuqe ,
në kombinim me ekstrakte dhe koncentrate të cilësisë së lartë të 13 bimëve dhe frutave të tjera, gjë që e bënë këtë produkt jashtëzakonisht të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Nuk përmban lëndë konservuese, alkool, ëmbëlsues, majë, gluten apo laktozë.

Shënim për diabetikët: 1 dozë ditore (20ml) është e barabartë me 0.6 BE.

MËNYRA E PËRDORIMIT

2 herë në ditë nga 10ml, në mëngjes dhe në mbrëmje para gjumit.
Pas konsumimit të CranBlu®Aktiv, rekomandohet të pihet një gotë ujë apo çaj. CranBlu®aktiv është i përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët. Këshillë: CranBlu®aktiv shijon edhe më shumë nëse hollohet me gjysmë gote ujë mineral.

Përmbajtja

Ekstrakt ujor bimor (40%) (të murrizit, shtogut, lëvores së nerënxës, gjetheve të barit të bletës, këputjes (hjeksës së fushave), tërshërës (Avena sativa), gjetheve të rozmarinës, barë limoni (Cymbopogon citratus), gjetheve të sherbelës, rrënjës së sanëzës, pelinit, bimës së centaurit (Centaurium)), shurup agaveje, koncentrat të lëngut të dardhës, ujë, koncentrat të lëngut të acerolës (2.9%), koncentrat të lëngut të boronicës së kuqe (2.5%), koncentrat të lëngut të boronicës (Vaccinium vitis-idaea) (2.5%), koncentrat të lëngut të boronicës (2.3%), ekstrakt të thatë të boronicës së kuqe (2.2%), ekstrakt të karotës dhe boronicave të cilat ja japin ngjyrën natyrale këtij toniku, stabilizues (ksantan), aromë natyrale.


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyespër 100 mlpër dozën ditore (20 ml)
Energji 616 kJ / 145 kcal    123 kJ / 29 kcal
Yndyra prej të cilave acide yndyrore të ngopshme < 0.5 g < 0.1 g < 0.5 g < 0.1 g
Karbohidrate prej të cilave sheqerna 36 g 30 7.2 g 6.0 g
Proteina < 0.5 g < 0.5 g
Kripë* 0.08 g 0.02 g
Vitaminë C 60 mg (75%**)
Proantocianidina (PAC)***    40 mg