Floradix Neuro Balance

Me përmbajtje të bimës Ashwagandha

250ml

€13.00

Çmimi i rekomanduar

Floradix Neuro Balance me bimën Ashwagandha (Ginsengu-u Indian), Vitaminën C dhe B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.

Jeta moderne mund të jetë stresuese dhe kërkuese, pasi përpiqemi të gjejmë një ekuilibër midis nevojave të familjes, presioneve nga puna, shëndetit dhe mirëqenies sonë.

Me Floradix Neuro Balance nga Salus, në mënyrë natyrale, mund ta mbështesim funksionimin normal të sistemit nervor. Këtë e siguron përmbajtja e Vitaminave B dhe Vitamina
natyrale C, nga qershia organike e Acerolës.

Kjo recetë speciale nga Salus përmbanë gjithashtu bimën Ashwagandha dhe përbërës të tjerë bimorë si lulja e pasionit, livandoja ose balsami i limonit. Ashwagandha, e njohur edhe si qershia dimërore ose Ginseng-u Indian, përmirëson rezistencën e trupit ndaj stresit, rregullimin e tiroideve, efektet neuroprotektive, anti-anksioze, anti-depresive dhe anti-inflamatore.

 

MËNYRA E PËRDORIMIT

Të rriturit mbi 18 vjeç: 2 x 10ml në ditë.

1 dozë ditore 20ml, përmban 600mg ekstrakt të bimës Ashwagandha.

Nuk rekomandohet gjatë shtatëzënisë dhe laktacionit.

Përmbajtja

Ekstrakt ujor bimësh (37%) nga: balsam limoni (Melissa officinalis), lule livandoje (Lavandula angustifolia), gjethe mente (Mentha x piperita), lule pasioni (Passiflora incarnata), gjethe rozmarine (Rosmarinus officinalis). Përzierje e koncentratit të lëngjeve të frutave (26%) e: dardhës, ananasit, portokallit, frutit të pasionit, mollës, limonit. Ujë, pure mangoje, pure nga guava, ekstrakt nga Ashwagandha (Withania somnifera), vitaminë C (acid L-askorbik), ekstrakt karamboli, dendësues, aromë natyrale, vitaminë B12 (metilkobalamin).


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyese në: 100 ml 20 ml
Vlera energjike 421 kJ / 99kcal 84 kJ / 20kcal
Yndyrna prej të cilave acide yndyrore të pangopura < 0,9g
< 0,3 g
< 0,5 g
< 0,1 g
Karbohidrate prej tyre sheqerna 21 g
20 g
4,2 g
<4,0 g
Proteina 0,6 g < 0,5 g
Kripë 0,01 g < 0,01g
Vitamin C 80mg
Vitamin B12 5μg