Çaj Kamomili BIO

Përbërësi: Lule Kamomili organik

15 Filtera x 1,7g

€3.20

Çmimi i rekomanduar

Çaji Kamomili Organik nga Salus, është një çaj bimor i shijshëm, standard i lartë, i cili është bërë mrekullisht me barishte kamomil 100% të rritur në mënyrë organike.
15 Filtera x 1,7g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni për të paktën 5 minuta. Pastaj hiqni qesen e filtrit.