Kontakti

Informata të përgjithshme

Ne tashmë mbase iu kemi përgjigjur pyetjes suaj në faqen tonë Pyetje të Shpeshta. Nëse jo, ju lutem na kontaktoni duke përdorur formularin si më poshtë dhe një nga anëtarët e ekipit Salus Kosova do të ju ndihmojë.

 


 

Lokacionet

BETA PHARM SH.P.K. - Kosovë: Prishtinë, Bul. Bill Klinton p.n, kontakt: +383 (0) 38 55 33 73, e-mail: info@beta-pharm.com
BETA PHARM SH.P.K. - Shqipëri: Rruga Riza Cerova, Pallati Colombo, kati përdhe, dyqani 5, kontakt: +355 (4) 423 888, e-mail: info@beta-pharm.com
BETA PHARM DOOEL – Maqedoni: Skopje, Ul. 852 br. 62, +389 (0) 25 11 31 13, e-mail: info@beta-pharm.com25 11