Çaj për Sistem Nervor BIO

Përbërësit: Rrënja e Ashwagandha (20%), frutat e mollës, barishte e luleve të pasionit (10%), gjethet e balsamit (10%), lëvozhga e trëndafilit, aronia, gjethet e eukaliptit, lëvozhga e ëmbël portokalli, ekstrakt acerola ( 5%), gjethet e mentes, lëvorja e kanellës. Nga bujqësia organike.

15 Filtera x 2,0g

€4.20

Çmimi i rekomanduar

Për shëndet mendor të ekuilibruar. Ndihmon organizmin të përshtatet më mirë me situatat stresuese, ndihmon tek pagjumësia dhe ankthi.
15 Filtera x 2,0g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni të ziejë për 7 minuta. Pastaj hiqni qesen e filtrit. Të ruhet në temperaturë 6-25 C. Mbajeni larg fëmijëve.