Shëndet, vitalitet dhe mirëqenie për të gjithë familjen

Për më shumë se një shekull, Salus ka prodhuar shtesa ushqimore të shëndetshme me cilësi të lartë.

Shtesat e lëngëta të Salus-it përmbajnë vetëm bimë të papërpunuara të përzgjedhura me kujdes si dhe lëngje frutore natyrale.
Shumica e bimëve kanë prejardhje nga fermat organike (ose mblidhen si të egra nën mbikëqyrjen e kompanisë).
Të gjitha bimët dhe koncentratet e frutave, në përbërje të këtyre suplementeve, i nënshtrohen kontrollit të rreptë të pastërtisë së tyre në laboratorët ultra modernë të Salus-it.
Asnjëra prej suplementeve nuk përmban ngjyrues artificial apo lëndë konservuese kimike.

Floradix® tonik me hekur, është produkti ynë numër një, i cili kontribuon në uljen e lodhjes dhe plogështisë.