Çaj Hithri Organik

Përbërësit: gjethe e Hithrës organike

15 Filtera x 1,3g

€3.20

Çmimi i rekomanduar

Në historinë e tij 100 vjeçare, Salus është bërë një nga prodhuesit më me përvojë të çajit në botë dhe mbetet një nga prodhuesit e paktë që ruan të gjithë procesin e prodhimit në shtëpi – nga përbërësit e papërpunuar deri te paketimi i përfunduar. Njohuritë e ekspertëve dhe kujdesi i madh shkojnë në prodhimin e çdo qese çaji, për t’ju sjellë një produkt bimor të cilësisë premium, i cili ofron një alternativë freskuese dhe të shëndetshme për një filxhan çaji tradicional.

Fushat e aplikimit: Mjekësi bimore tradicionale për shpëlarjen e traktit urinar, mbështetjen e ankesave të lehta të traktit urinar.

 

15 Filtera x 1,3 g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Përdorimi: Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni të ziejë për 5-10 minuta. Pastaj hiqeni qesen e filtrit.