Bombona bimor Alpenkraft

Me mjaltë, ekstrakt malti nga elbi dhe ekstrakte bimore

75 g

€2.20

Çmimi i rekomanduar

Bombonat bimor Alpenkraft përmbajnë mjaltë të pastër, ekstrakte të maltit dhe kombinimin e zgjedhur të bimëve qetësuese dhe vajrave thelbësorë. Aroma e veçantë ndihmon për ta mbajtur frymëmarrjen e këndshëme e të freskët, duke i bërë ato veçanërisht të pëlqyera nga duhanpirësit.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Mbajini në ambient të përshtatshëm dhe përdorini sipas nevojës.

Përmbajtja


Përbërësit: ekstrakt malti nga elbi (5%), mjaltë (5%), përzierja e ekstraktit bimor (0.7%), ekstrakti i jamballit (0.2%), aromatizuesit natyral (vaji i mentes, mentoli, vaji i eukaliptit, vaji i koprës, vaji i trumzës, vaji i pishës malore). Përbërësit e tjerë: sheqer, shurupi glukoze.