Floradix Magnesium

Formulë e lëngshme magnezi që kontribuon në funksionimin normal të muskujve

250ml

€13.00

Çmimi i rekomanduar

Magnezi është element i rëndësishëm i cili kontribuon në funksionimin normal të muskujve. Magnezi po ashtu ndihmon në ruajtjen e funksionimit normal të nervave dhe në ruajtjen e funksioneve normale psikologjike.

Floradix Magnesium në formë të lëngshme është i lehtë për t’u konsumuar dhe siguron absorbimin e sasive të duhura të magnezit për organizmin.
Meqë magnezi gjendet i tretur në këtë formulë të lëngshme të tij, ai absorbohet shumë më shpejt nga sistemi tretës sesa formula e tij në formë tabletash.

Floradix Magnesium përmban një varg koncentratesh të lëngjeve frutore dhe të bimëve të përzgjedhura duke i dhënë kështu shije të këndshme.

Floradix Magnesium nuk përmban alkool, lëndë konservuese, ngjyrues apo aroma artificiale, si dhe nuk përmban gluten apo laktozë.

Floradix Magnesium është i përshtatshëm për vegjetarianë, sportistë, persona që merren me punë të rënda fizike dhe për personat që djersijnë në mënyrë profuze (të tepërt).

MËNYRA E PËRDORIMIT

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 20 ml njëherë në ditë para një shujte ushqimore.

Fëmijët 6 – 12 vjeç:10 ml në ditë.

Fëmijët 3 – 5 vjeç:5 ml në ditë.

Përmbajtja

Floradix Magnesium është një suplement mineral i cili përmban ekstrakte bimore (ekstrakt ujor bimor (34%) të luleve të kamomilit (Matricaria recutita), frutit të koprës së egër (Foeniculum vulgare), lëvorës së nerënxës (portokallit të hidhur) (Citrus aurantium), rrënjës së karrotës së egër (Daucus carrota) si dhe gjetheve të spinaqit (Spinacia oleracea)), glukonat dhe citrat magnezi, mjaltë, aromatizues natyror si dhe koncentrat të lëngjëve të frutave (37%), të ananasit, dardhës, pjeshkës, mangos, rrushit, limonit, mollës dhe ekstrakt çiçibanozi).


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlera mesatare nutritive për:100ml 5ml 10ml 20ml
Vlera energjetike 674kJ / 158kcal 34kJ / 8kcal 67kJ / 16kcal 135kJ / 32kcal
Yndyra <0.5 g <0.5 g <0.5 g <0.5 g
prej të cilave acide të ngopura yndyrore <0.1 g <0.1 g <0.1 g <0.1 g
Karbohidrate 39 g 2.0 g 3.9 g 7.8 g
prej të cilave sheqerna 21 g 1.1 g 2.1 g 4.2 g
Proteina <0.5 g <0.5 g <0.5 g <0.5 g
Kripë (NaCl) 0.09g <0.01g <0.01g 0.02g
Përbërësit për: 5ml%NRV* 5ml 10ml%NRV* 10ml 20ml%NRV* 20ml
Magnez 62.5mg 17 125mg 33 250mg 67
*NRV: Vlerat referente nutritive