Floradix Salufrangol

Me bazë të ekstraktit të fikut dhe të bimëve që e favorizojnë funksionin e zorrëve

250ml

€15.00

Çmimi i rekomanduar

Salufrangol është laksativ i përkryer natyror me përmbajtje të ekstraktit të fikut dhe bimëve që në mënyrë të përkryer ndihmojnë në eliminimin e kapsllëkut dhe ngërçeve. Salufrangol poashtu në mënyrë efikase ndihmon në kalimin e lirshëm të ushqimit nëpër zorrë (tretjen e ushqimit).
Fiku, Sena dhe Raveni ndihmojnë në eliminimin e kapsllëkut dhe ngërçeve; bari mijëfletësh, anasoni, kumini, dhe kopra e ndihmojnë në eliminimin e gazrave të tepërta.

Ky produkt nuk përmban alkool, lëndë konservuese, ngjyrues artificial apo aromatizues sintetik.
Nuk përmban gluten dhe është i përshtatshëm për vegjetarianët.

MËNYRA E PËRDORIMIT

10-20 ml në ditë preferohet të merren në mbrëmje para gjumit ose sipas nevojës.
Për fëmijët dhe personat nën 18 vjeç rekomandohet të merret këshilla e mjekut. Të mos përdoret gjatë shtatzënisë apo periudhës së gjidhënies. Të mos përdoret për periudhë të gjatë pa këshillën e mjekut. Të mbahet larg fëmijëve nën moshën 3 vjeçare!

Përmbajtja

Ekstrakt i frytit të fikut (60%) (Ficus carica L),
Lëngu i koncentruar i dardhave (20%) (Pyrus communis L)
Ekstrakt i dendur (18%) i: Gjethes së Senës (Cassia senna L)
Pjesëve ajrore të Barit mijëfletësh (Barit të pezmit) (Achillea millefolium L).
Rrënjë së Ravenit (Rheum officinale Baill.)
Rizomës së Agropirunit zvarritës (Agropyrum repens beauv.)
Frytit të Anasonit (Pimpinella anisum L.)
Frytit të Kuminit (Carum carvi L.)
Frytit të Koprës (Foeniculum vulgare Mill.)
Frytit të Koriandrit (Coriandrum sativum L.)
Esencë vere të kuqe
Ekstrakt i puresë së Hurmës Indiane (Tamarindus indica L.)


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat mesatare në: 100 ml10 ml20 ml
Vlera energjetike 837 kJ/197 kcal 84 kJ/20 kcal 168kJ/39 kcal
Yndyrna 0,6 g < 0.5g < 0.5g
prej të cilave acide të ngopura yndyrore < 0,1 g < 0,1 g < 0,1 g
Karbohidrate 47g 4,7 g 9,4 g
prej të cilave sheqerna 37g 3,7 g 7,4 g
Proteina 1,4 g < 0,5 g < 0,5g
Kripë: 0,38 g 0,04 g 0,08 g
Përbërësit për: 10 ml 20 ml
Ekstrakt Fiku 7,1 g 14,1 g
Ekstrakt Sene 1,6 g 3,2 g
Ekstrakt Raveni 0,14 g 0,28 g
Ekstrakt Bari Mijëfletësh 0,14 g 0,28 g
Ekstrakt i Agropirunit zvarritës 0,08 g 0,16 g
Ekstrakt i Anasonit 0,07 g 0,14 g
Ekstrakt i Hurmës Indiane 0,06 g 0,12 g
Ekstrakt Kumini 0,04 g 0,08 g
Ekstrakt Kopre 0,04 g 0,08 g
Ekstrakt Koriandri 0,04 g 0,08g