Mistel – lëng bimor

LËNG I PASTËR NATYROR BIMOR Organik

200ml

€9.50

Çmimi i rekomanduar

Lëngu i Veshtullës (Mistel) është lëng i pastër organik që përmban të gjithë spektrin e përbërësve të bimës në formë natyrale, pa shtimin e sheqerit, alkoolit ose konzervuesve. Tradicionalisht është përdorur për të mbështetur funksionin e qarkullimit të gjakut.

Dobitë e Veshtullës (Mistel):

    • Stimulon sistemin imunitar Një nga vlerat më të rëndësishme të veshtullës është ndikimi që ka në sistemin imunitar. Kjo është një nga arsyet përse kjo bimë është kaq e çmuar, sepse jo vetëm që rritë imunitetin, por edhe e mbron organizmin nga sëmundjet e jashtme.
    • Përmirëson cilësinë e jetës -Veshtulla lufton bakteret, virozat dhe ka shumë antioksidantë që e transformojnë atë në mburojën perfekte për trupin ndaj sëmundjeve.
    • Lehtëson simptomat e kancerit dhe terapisë ndaj tij – Terapia me veshtull përdoret si pjesë e trajtimit të kancerit me qëllim të përmirësimit të cilësisë së jetës së pacientit. Kjo terapi çon në rritje të oreksit dhe peshës, përmirëson çrregullimet e gjumit dhe dhimbjen.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Të tundet mirë shishja përpara përdorimit
Dozimi: 2 x 10ml në ditë para ushqimit
Rekomandohet të pihet para marrjes së ushqimit.
Nuk përmban alkool, lëndë konservuese, sheqerna, ngjyrues apo shtesa tjera artificiale.
Për të parandaluar prishjen, pas çdo përdorimi mbylleni shishen, ruajeni në frigorifer dhe konsumojeni brenda 2 javësh.

Përmbajtja

100% lëng bimor organik nga Veshtulla (Lat. Viscum album) nga Schoenenberger.


Gjithmonë lexoni udhëzimet e produktit para përdorimit dhe mos e tejkaloni dozen e rekomanduar. Shtesat ushqimore nuk janë zëvëndësues të ushqimit të rregullt ditor. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

Vlerat ushqyese në: 100 ml 20 ml 30 ml
Vlera energjike 17 kJ / 4kcal 3 kJ / 1kcal 5 kJ / 1kcal
Yndyrna prej të cilave acide yndyrore të pangopura < 0,5 g
< 0,1 g
< 0,5 g
< 0,1 g
< 0,5 g
< 0,1 g
Karbohidrate prej tyre sheqerna 0,5 g
0,5 g
<0,5 g
<0,5 g
<0,5 g <0,5 g
Proteina 0,5 g < 0,5 g < 0,5 g
Kripë 0,01 g < 0,01g <0,01 g
Mistel 50 g 10 g 15 g
*Përbërja e kripës vjen ekskluzivisht si rezultat i pranisë natyrale të natriumit në të