Çaj Menopauze BIO

Përbërësit: Lulet e tërfilit të kuq, manteli i zonjës, gjethet e balsamit, gjethet e rozmarinës, gjethet e manaferrës, gjethet e limonit, yarrow, lulet e livandës. Nga bujqësia organike.

15 Filtera x 1,8g

€4.20

Çmimi i rekomanduar

Ndikimi stabilizues i bimëve të veçanta në organizmin e femrës ishte i njohur tashmë që në kohët e lashta.
Ky çaj freskues bimor përmban një përzgjedhje të “barishteve për gratë” të provuara dhe balancuese.
I përshtatur për efektet anësore të zakonshme duke siguruar mirëqenie natyrale gjatë gjithë fazës së menopauzës.
15 Filtera x 1,8g

MËNYRA E PËRDORIMIT

Hidhni 200 ml ujë të vluar mbi qesen e filtrit në një filxhan dhe lëreni për të paktën 5 minuta. Pastaj hiqni qesen e filtrit.